home

inloopkasten

maatkasten

plafonds

verlichting 

paneeldeuren

wanden

lambrisering

route

contact

 

 

Inloopkasten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Een inloopkast is in feite een ruimte, waarin open kastindelingen (dus zonder deuren) zijn opgesteld. Een inloopkast wordt ook wel een kastenkamer of walk-in-closet genoemd.Doordat de kasten open zijn, kunt u in één oogopslag uw garderobe overzien, hetgeen het kiezen van de juiste outfit sterk vergemakkelijkt.

Er zijn verschillende manieren om een inloopkast te maken.  U kunt een deel van uw (slaap-)kamer afscheiden met bijv. een gipswand en/of schuifdeuren en de hierdoor ontstane ruimte reserveren voor uw inloopkast.Door hierin kastinterieurs te plaatsen, ontstaat een prachtige inloopkast die veel meerwaarde geeft aan uw slaapkamer.       

Als u een kamer(tje) over heeft, kan deze ook worden gebruikt als kastenkamer:U kunt hierin kastindelingen opstellen, evt. helemaal aangepast aan de ruimte.Hierdoor kan deze kamer worden getransformeerd tot een chique inloopkast. Een raam hoeft geen nadeel te zijn of obstakel te vormen, integendeel:De ruimte onder een raam kan heel goed worden benut door daar bijv. een ladenblok te plaatsen; bovendien kunt u uw kleding luchten.Soms wordt een raam geblindeerd, zodat daar ook gewoon kasten voor kunnen worden gezet. Het is dan wel zaak het raam zo goed mogelijk af te schermen, omdat teveel licht niet goed is voor uw kleding. U kunt dan overwegen een zonwerend rolgordijn of luxaflex ervoor te plaatsen.

 

 

klik op de afbeelding voor een groter formaat

 

 

 

         
 

© copyright plaverwa.nl 2010-2012 | Disclaimer | Contact |