home

inloopkasten

maatkasten

plafonds

verlichting 

paneeldeuren

wanden

lambrisering

route

contact

 

 

Maatkasten

 

 

 

 

 

 

 

Inquino schuifdeurkasten met vele indelingen ,1001 kleuren van modern tot en met natuurkleuren waarbij er ook nog kleurcombinaties mogelijk zijn. De Inquino maatkasten zijn van zeer degelijke kwaliteit , gemaakt van een 19,28,38mm dikke plaat , deur breedtes tot 200 cm en levenslang garantie op het loopwerk en mogelijk met softclosing u bepaald de indeling en wij komen graag bij u inmeten ,alleen schuifdeuren met railsysteem is ook mogelijk.

Ook kunt u een schuifdeur als toegangsdeur tot uw inloopkast of kamer gebruiken. Deze schuifdeuren worden ook volledig op maat gemaakt. (Al onze glazen deuren zijn van veiligheidsglas) 

klik op de afbeelding voor een groter formaat

Wandkasten

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Heeft U ook een wand over in een van uw kamers? Dan is dit de ideale plek voor een wandkast. Plaverwa Wonen heeft diverse oplossing voor kasten op maat. Een wandkast op maat is een verrijking voor uw kamer. Altijd volledig maatwerk, indeling en uitvoering van de kast geheel naar uw wens samengesteld.

Een wandkast van Plaverwa Wonen is een de oplossing voor uw kastruimte gebrek. Ingedeeld met kastroeden voor korte en lange kleding, legplanken, laden in een soepel lopend softclose systeem, aangevuld met alle mogelijke accessoires als schoenenrekken, kledingliften, draadmanden, stropdas rekken, riemenrekken, pantalonhouders en zo meer. Wandkasten op maat bieden een schier eindeloze lijst aan mogelijkheden voor de uitvoeringen indeling van de kast.
De deuren kunnen niet alleen uitgevoerd als schuifdeur, maar ook met draaideuren maken wij voor u een wandkast op maat. Of heeft u een schuine kant in de kast dat is allemaal geen probleem voor ons. In onze showroom in Almelo kunnen wij u allerlei mogelijkheden laten zien voor wandkasten op maat.

klik op de afbeelding voor een groter formaat

Badkamer Meubel

 

 


 

 

 

 

 

 

Uw badkamer is een ruimte waarin functionaliteit en ontspanning hand in hand gaan. Op zoek naar een  passend badkamermeubel? Is het meubel van de bouwmarkt niet helemaal wat bij u past en wilt u net even een keer wat anders? Met uw ideeŽn kunnen wij wellicht een mooie oplossing bedenken. Wij maken een badkamermeubel voor u op maat. De foto's zijn slechts enkele voorbeelden, heeft u zelf een ander idee of misschien helemaal geen idee. Neem gerust contact met ons op. Voor een ieder iets anders en voor elk wat wils!

 

klik op de afbeelding voor een groter formaat

Boekenkast

 


 

 

 

 

 

 

Past uw collectie boeken niet in de standaard boekenkasten? Is de ruimte van uw woning of kantoor beperkt of afwijkend? En bent u opzoek naar een eigen stijl en uitstraling voor uw boekenkast? Dan heeft Plaverwa Wonen heeft de oplossing. Wij ontwerpen boekenkasten op maat in verschillende stijlen. Wij werken ambachtelijk met oog voor kwaliteit en duurzaamheid. Zo bent u verzekerd van een degelijke boekenkast op maat.

 

 

klik op de afbeelding voor een groter formaat

Kleding kast

 


 

 

 

 

 

 

Wanneer u op zoek bent naar een mooie, praktische Inquino kledingkast bent u bij Plaverwa Wonen aan het juiste adres. De interieurbouwers van Plaverwa Wonen maken al jaren kledingkasten op maat. Een groot voordeel van een kledingkast op maat is dat u optimaal gebruikt kunt maken van de beschikbare ruimte, zelfs onder schuine wanden. Daarnaast kunt u bij een kast op maat uiteraard kiezen uit talrijke kleuren en materialen voor de kledingkast. U kunt zelfs het interieur van uw kledingkast aan uw wensen aanpassen

 

klik op de afbeelding voor een groter formaat

TV Meubel

 


 

 

 

 

 

 

Heeft u ook zo'n hekel aan die lelijke bedradingen aan de muur? Wilt u ook af van die ijzeren ophangsteunen? Wij maken een tv-meubel voor u op maat. Een compleet meubel of slechts een kast voor de tv. Het kan allemaal.

 


 

klik op de afbeelding voor een groter formaat

         
 

© copyright plaverwa.nl 2010-2012 | Disclaimer | Contact |