home

inloopkasten

maatkasten

plafonds

verlichting 

paneeldeuren

wanden

lambrisering

route

contact

 

 

plafond in hardenberg

 

Over Plaverwa Wonen

Bent u opzoek naar een plafond in hardenberg ? Kom dan eens kijken in onze showroom in Almelo.Plaverwa Wonen is opgericht door een bedrijf met 20 jaar ervaring in plafonds,wanden,verlichting,maatkasten,kast op maat. Heeft u geen tijd wanneer wij geopend zijn ? Dan kunt u bij ons altijd een afspraak maken op een ander tijdstip

 

 

 

 

Spanplafond

 

 

 

 

Een spanplafond bestaat uit een systeem van profielen waarmee er kunststof doek onder het bouwplafond wordt gehangen. Door dit doek vervolgens te spannen ontstaat een prachtig naadloos plafond. Met speciale hulpstukken kunnen spots aangebracht worden. Dit doek is in heel veel kleuren en texturen te verkrijgen, zodat hiermee een zeer speciaal plafond aangebracht kan worden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Onze spanplafonds zijn demontabel!

 

klik op de afbeelding voor een groter formaat

 

aluminium plafonds

 


 

 

 

De aluminium plafonds van luxalon zijn opgebouwd uit profielen van aluminium die in verschillende kleuren en motieven leverbaar zijn. Het is een zeer flexibel plafondsysteem dat volledig aan uw wensen aangepast kan worden. Aluminium plafonds zijn zeer geschikt voor keukens, garderobes, portieken en luifels.

 

klik op de afbeelding voor een groter formaat

Rockfon Mono Acoustic

 


 

 

 

Het Rockfon Mono Acoustic Plafondsysteem is een totaalconcept van Rockfon Mono Acoustic Plafondpanelen, Rockfon Mono akoestisch vulmiddel, Rockfon Mono akoestische spuitpleister en C-profielen. Het Rockfon Mono Acoustic Plafondsysteem is een systeemplafond met het uiterlijk van een afgestreken plafond in combinatie met zeer goede akoestische eigenschappen. De Rockfon Mono Acoustic Plafondpanelen zijn samengesteld op basis van onbrandbare en kiemvrije steenwol met een volumieke massa van 115 kg/m3. De zelfdragende plafondpanelen zijn aan de zichtzijde afgewerkt met een mineraalvlies voorzien van een witte, akoestisch-open coating en aan de rugzijde met een naturel mineraalvlies.

 

Gyproc Metalstud

 


 

 

 

Gyproc Metalstud is een begrip als het gaat om wand- en plafondsystemen op basis van gipsplaten. Maar ook voor innovatieve oplossingen met betrekking tot akoestiek,brandwerendheid,warmte-isolatie en complete renovatieoplossingen vindt u bij Gyproc altijd een passend antwoord .

 

Linea Plafond

 

 

 

 

 

 

 

 

Verrassend. Stijlvol. Functioneel. Vanuit deze gedachte werd de nieuwe plafond- en wandcollectie van Linea ontworpen. Onderscheidend in kwaliteit door de bijzondere afwerking en details. Ontdek de eindeloze creatieve mogelijkheden dankzij de vernieuwende dessins. De designpanelen zijn leverbaar in vele kleuren en zijn vocht- en hittebestendig waardoor ze onder andere toepasbaar zijn in keukens en badkamers.

klik op de afbeelding voor een groter formaat

 

|kast op maat hardenberg|inloopkasten hardenberg|verlichting hardenberg|paneeldeuren hardenberg|

wanden hardenberg|lambrisering hardenberg|deuren hardenberg|maatkasten hardenberg|
         
 

copyright plaverwa.nl 2010-2012 | Disclaimer | Contact |